Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: randi nielsen efter 18 Maj , 2011, 17:59

Titel: slagtning af silker
Indlæg af: randi nielsen efter 18 Maj , 2011, 17:59
 ??? jeg har før haft silker, men ikke mere, spiser I jeres silkehøns? jeg mindes kødet var næsten sort
mvh randi
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: madsen efter 18 Maj , 2011, 18:13
Ja Silker er blå i kødet, vi spiser ikke Silker, men ræven er glad for dem.
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: Johanne Schiødt efter 18 Maj , 2011, 21:47
Kødet er farvet ja, men det smager udemærket. I kina er det en delikatesse :D men okay der er der jo så meget der er i kina :-X
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: Pjaltenborg efter 18 Maj , 2011, 21:59
Det er skindet der er mørkt ... kødet er ikk så helt vildt forfærdeligt anderledes.

jeg flår mine for nemhedens skyld ...så der snildt plads til silker i suppegryden også  /o
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: thorleif efter 18 Maj , 2011, 22:27
Kødet er farvet ja, men det smager udemærket. I kina er det en delikatesse :D men okay der er der jo så meget der er i kina :-X
Ja, maaske skal vi lade blive med aa prate om hvad de kalder delikatesser?
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: Diana efter 19 Maj , 2011, 11:11
Kødet er farvet ja, men det smager udemærket. I kina er det en delikatesse :D men okay der er der jo så meget der er i kina :-X

delikatesse ? ved at de mener i gammel kinesisk lægekunst at silkekødet skulle have helene krafter... eller sådan noget i den retning
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: randi nielsen efter 19 Maj , 2011, 13:29
johanne, de spiser også hunde i kina, når de var flået så kødet også mørkt ud ;D
mvh
Titel: Sv: slagtning af silker
Indlæg af: Pjaltenborg efter 19 Maj , 2011, 16:46
Silker smager altså ganske fortrinligt ... har man et problem med farven på kødet så bare tilbered den i rødvin ... så der ingen der aner uråd  /o