Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: hanegalgak efter 03 Juni , 2010, 12:25
-
Hej , på lørdag skal vi til noget sammenskuds spisning , alle bidrager med lidt mad. Vi skal fex. komme med noget kød og kold pasta - ikke pasta salat . Jeg syntes bare kold pasta i en skål virker lidt klægt og klumpende , derfor vil jeg gerne vende pastaen i en olie lage / marinade / dressing - et eller andet.
Den må gerne have lidt "kant" , men ikke for meget da der kommer mange børn.
på forhånd tak
jan
-
Du kan vende pastaen i en almindelig olie-eddike-dressing. Du blander olivenolie, en god eddike, salt, peber og evt. krydderurter og hvidløg. Lidt honning og sennep i er også godt. Om du så vil gøre den mere pastasalat-agtig ved at tilsætte agurk, tomat, peberfrugt eller andet er helt op til dig. Al madlavning går jo i sidste ende ud på at finde nogen smagssammensætninger man selv kan lide. ;) God fornøjelse.
-
Det lyder rigtig hyggeligt!
Jeg bruger ofte en nem dressing til pasta-salat: Frisk estragon, purløg og persille finthakkes med en smule revet hvidløg, salt og peber og vendes i en god olivenolie.
Det var det - og det smager af meget mere end det lyder ;).
-
Da jeg arbejdede på café, kogte vi meget pasta på forhånd, som vi så brugte i vores pastasalater. For at pastaen ikke skulle klumpe sammen, klistre og blive kedelig, satte vi gryden med de varme pastaskruer ned i vasken, og skyllede dem meget grundigt i koldt vand...vandet blev skiftet nogle gange, så stivelsen blev hældt væk. Så blev de sjovt nok så lækre, at man havde lyst til at gå og hapse af dem hele tiden :)
-
Du kan også vende dem i noget pesto!! /o
-
Konen siger vi skal lave 4 poser pasta - så vi prøver alle forslagene :D
Tusind tak de damer <H
kh og god weeekend
jan
-
En go' oliven olie blendet med masse frisk basilikum - smages til med salt, peber og lidt citron eller lime.
:D