Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Randi Krak efter 20 Maj , 2010, 22:20
-
Hvordan er det nu med den der dåse øl man propper op i stegen? Hvor meget øl skal der være i dåsen?
Hvor lang tid skal hanen have på grillen? Det er en wyandotte på 2kg +/-
-
Dåsen skal være ca. halv fyldt. Jeg måtte jo have hjælp i torsdags til de 6 x ½ dåseøl der skulle konsumeres, det var jo stadig formiddag.
Man kan også stoppe nogle kviste friske krydderurter i dåsen, alt efter hvad man kan li'
Kyllingen skal have 1 til 1½ time i grillen, og den kan ikke gå galt.
-
Det var da en super nem opskrift - det tror jeg selv jeg kan finde ud af :D
-
Måtte du slagte din hane RAndi???
Er ikke helt med på denne opskrift, kan du lave en dummies foklaring til en stakkels indflytter?
Den lyder spænnende....
-
Her er et link at muntre sig med. Håber det hjælper på forståelsen ;D
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=13647&Pipfugl%20p%C3%A5%20d%C3%A5se%20(%20Kylling%20p%C3%A5%20d%C3%A5se%20)
-
Vi er helt vilde med Øl-kylling herhjemme /o
Jeg har dog tænkt på om dåsen ikke helt "forsvinder" *g når det ikke mere er de små kyllinger fra køledisken der skal grilles.
I øvrigt kan der også bruges cider - det smager også godt :D
-
Da forstår jeg bedre ;D
Kan man benytte denne metode og i stegeovn?
-
Som i linket, bør kylling på dåse grilles ved indirekte varme, sættes den direkte over kullene/briketterne vil den hurtigt ligne en godt stegt silkehøne.
-
Ja, man kan også stege på øldåse i en alm. ovn.
-
Jeg forsøgte dette, men da jeg fant ud at det var billigere med 1/2 l dåse end en 0.33 blev det invisteret i det, også blev der jo mere der skulde tømmes ;D
Det jeg så oplevede var at man slipper for å klippe av lårbenene, det blev stekt i stegeovn, men lidt for længe, skindet blev ikke sprødt, men kødet....mmmmmmmmmmmm!!!
Hvordan kan man få skindet sprødt???