Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Peter Agger efter 27 Februar , 2010, 14:17
-
Opskrift: Kalkun med whisky.
Man køber en kalkun på fem kilo (til seks personer) og en flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snøres, saltes og pebres og overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader.
Skænk så et glas whisky og drik en skål til det kommende gode resultat.
Læg kalkunen i en bradepande og skub den ind i ovnen.
Skænk to hurtige glas whisky og drik igen til det kommende resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et ordentlig pulver.
Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du ffulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn.
Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaanggshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn.
PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widr
iæææn trææhææ tsimer (schhirka – åp i røwwwen mæ det!)
Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!.
Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvvnåkkkkngang å få kræææet UD!
Samml så den satansforbanddde piiihhiipfuul op fra gåååhååålllwwet og smid den påå et faahhad.
PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål! Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen (åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi .... schku åssspissslimajet).
Tag en lur.
Spis næste dag kalkunen kold med mayonnnnaise og aspirin.
Velbekomme!
-
Den må Bjørn vist afprøve.
Så kan han både blive hønefuld og få en Bjørn på.
*f
-
Fnis, grin tihiiii, fnis igen.
-
Tak Peter.
Nu ved da hvordan jeg anvender mine kalkun haner,har fået 20 kyllinger den sidste månedstid så der er da nogle haner vil jeg tro.
Opskiften ryger da sikkert også ind i Bjørns kogebog,vedsiden af opskiften på fyldt kamel.
Vh Niels
-
HOV - HOV TØZER ! i er dælme ikke så lidt frække >:(
Men det er de fleste kvinder vel. Mine herre ! man skal saftsuseme tage sig i agt, når først de begynder at sige du, og sidde med til bords... :o
Her er den rigtige opskrift på kalkun...
http://www.youtube.com/watch?v=7PdL666UnUw
-
Hmm den med tøser vil jeg forsøge at overse.
Men iøvrigt er det jo ikke sjovt når de siger du og vil sidde med til bords,men nogle tænder sandelig også lys når manden ikke er hjemme !! energifrås.
Jeg så videoen efter at ha ventet i 15 min,min forbindelse er jo ikke så god,men sjovt nok er Mr Bean utrolig populær her alle kender ham og køber film med ham.
Bjørn jeg kommer hjem 28 april og rejser tilbage ca den 20 maj er der mulighed for rugeæg fra påfuglene evt.
Vh Niels
-
Bjørn,
Men's nogle andre prøvesteger diverse hønseracer på forumdagen her på Gavnø, kunne vi jo klarer kalkunen, sammen med Niels (Bjyrka) han meldte jo sin ankomst.
Lidt mandehørm skal der også være plads til.
-
Peter den ok med mig.
Men tror vi lige skal booke et overnatnings sted det bliver vist farligt !!
Og min chef hun bliver speciel hedder det vist.
Vh Niels
-
Ps skal vi så også ha fyldt kamel
-
Den der fyldt kamel, syntes jeg ikke lige jeg kender, er der en opskrift jeg har overset ?
-
Det er da en af Bjørns udemærkede opskifter,jeg har ville prøve nogle gange,men det er så svært at finde den kamel
Vh Niels
-
Jeg kigger lige i den blå avis. Er farven underordnet ?
-
Nej den må ikke være blå.
Vh Niels
-
hmmm. jeg tror jeg flytter den her tråd til hyggesnak...
-
Var der ikke én, der havde en brugt pony, vi kunne prøve med? Det synes jeg, jeg kan huske fra sidst den fyldte kamel var oppe til debat.
-
Brugte ponyer er der massevis af ;D
-
HOV - HOV TØZER ! i er dælme ikke så lidt frække >:(
Men det er de fleste kvinder vel. Mine herre ! man skal saftsuseme tage sig i agt, når først de begynder at sige du, og sidde med til bords... :o
Her er den rigtige opskrift på kalkun...
http://www.youtube.com/watch?v=7PdL666UnUw
Det er af ren og skær kærlighed søde Bjørn.
Du har stadig samme høje agtelse.
-
Hvad med denne ret????
PRÆRIEØSTERS Friterede oksetestikler
I det vilde vesten var østers en stor delikatesse, Når cowboys havde skudt sheriffen i Dodge City, overfaldet pansertoget og udryddet store dele af bestanden af buffalo og den oprindelige urbefolkning, så var der ikke noget bedre, efter en travl dag på kontoret, at gå ind på en østersbar. Problemet var bare, at der ikke er så mange østers på prærien, til gengæld så var der meget kvæg!
1 Dusin oksetestikler
Mel
Salt
Peber
Paprika
Hvidløg
Cayenne
Bland melet med salt, peber, paprika, hvidløg og cayenne. Prærieøsters er temmelig store, så det er en god idet at halvere dem.
Vend testiklerne (helst ikke dine egne) i melblandingen og fritér dem i en gryde. De er klar når de er sprøde på ydersiden.
Serveres med peberodsauce og absurde mængder øl. ;D
VH Gunni.
-
Altså Gunni :D
Opskriften på prærieøsters vil gå over i historien. Det er jeg sikker på!
-
Jeg kan da oplyse at hovedingrediensen ofte kan købes hos slagteren i Bazar Odense... Der ligger der ofte "spændende" ingredienser. Tror de bruger alt på dyrene!!! Jeg nøjes nu med at købe alm. lammekød og oksekød derinde.