Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Finn Jensen efter 19 Marts , 2008, 09:04
-
I Politiken (http://politiken.dk/tjek/dagligliv/forbrugtest/testmad/article482464.ece) er der en blindtest af æg udført af Videncenter for Fødevarer og Sundhed (Viffos). <Y <Y Konklusionen er at økologiske æg og "ekstrafriske æg" (som max. må være 9 dage gamle) er de bedste.
Så vil jeg jo glæde mig over mine økologiske, superfriske æg som hentes. De er nu også langt bedre end købeæg.
-
:D
Det behøver du vel ikke en test i Politiken for at være overbevist om...
-
Nej, men det er altid rart at blive bekræftet i sine fordomme
-
åhhh, her i vinters skulle jeg lige over til naboen og snakke med dem. De sad stadig ved bordet med aftensmad på... I en skål stod der ét eller andet hvidt-svagtgult blæver - og nu har jeg jo ikke købt æg i snart fem år, så jeg kom til bare at buse ud med 'HVAD er det dog?' 'Røræg!'
Siden har de jævnligt fået æg af mig...
Ud over farvepolitiet burde komme efter de æg, er jeg slet ikke i tvivl om, at de ikke kan indeholde samme smag som mine dybtorange... Der ér bare ikke smag i det blæver!
;D