Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Tommy Andersen efter 13 Marts , 2008, 20:35
-
Hej
Jeg er faldet over denne artikle (se links) da den er på engelsk ville det være rart med en oversættelse da jeg ikke er godt til engelsk.
http://www.nytimes.com/2007/01/17/dining/17blac.html?_r=1&oref=slogin
Der ser i øvrigt lækkert ud.
Tommy
-
NJAAA Tommy lækkert og lækkert,, jeg har svært ved at spisse noget der er sort,,, Forleden fik vi sort spagetti, og det havde også lidt svært ved at glide ned, og tænk hønsene spiste det heller ikke.. ;D
Sidst jeg fik silkehøne hældte vi rødvin på den, og benene blev helt sorte, og vi opgav faktisk at spise den.... ::)
-
Hej Tommy..
Jeg kigger gerne på teksten, hvis du kan vente et par dage med at få oversættelsen???
-
Så - nu har jeg forsøgt mig udi oversættelse af kogekunst <S. Jeg kunne kun "få fat i" to af opskrifterne, men her er de i min fordanskede udgave.....nogen der tør??? ;D
-
Hej Annette
Tak jeg vil prøve den når jeg får en som er stor nok til slagning.
Tommy