Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Christina efter 22 November , 2009, 14:07

Titel: LÆKKER opskrift med fantastisk sovs!
Indlæg af: Christina efter 22 November , 2009, 14:07
Jamen, jeg måtte jo prøve en anden måde at tilberede min kylling på her den anden dag, og jeg gav mig i kast med denne opskrift: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=20932 (http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=20932)

Jeg tog så skyen og siede ned i gryden, tilsatte lidt mere vand med min yndlingsbouillon (denne, som gør enhver sovs til en succes og bl.a. kan købes i Kvickly:

 (http://helsehelse.dk/images/Herbamare_bouillon.jpg))

Jævnede og serverede med den stegte spidskål og så med pasta :) Manden erklærede at det var den bedste sovs han endnu havde fået, og ungerne spiste bare løs :)
Titel: Sv: LÆKKER opskrift med fantastisk sovs!
Indlæg af: Henriette Hall efter 22 November , 2009, 14:13
Lyder lækkert.  /o

Er der nogen der har prøvet at lave hane i cider? Har fundet nogle opskrifter på nettet, og det lyder lækkert. Hanen har jeg, og vi har lavet æblecider sammen med naboen, så den del er også klaret. (Og det smager supergodt!) Har overvejet at prøve at lave det til gemalens fødselsdag i næste uge, men er der nogen der ved om det er godt?
Titel: Sv: LÆKKER opskrift med fantastisk sovs!
Indlæg af: Pjaltenborg efter 22 November , 2009, 14:22
Både cider og æblejuice bruges fx som erstatning for hvidvin i madlavning.
Ligesom rød saft kan erstatte rødvin.

Summasumarum..jeg eeelsker vin i madlavningen .... og har prøvet både cider og æblejuice hvis jeg nu ikk lige havde noget vin. Det virker ozz ganske udemærket ..MUMS  /o
Titel: Sv: LÆKKER opskrift med fantastisk sovs!
Indlæg af: Henriette Hall efter 22 November , 2009, 14:29
Helt enig. Der er næsten ikke det stykke kød, der ikke bliver bedre af at blive simret i noget vin eller øl. ;D Og så er der også næsten altid et glas til kokken ;)