Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Foder => Emne startet af: correy efter 15 Oktober , 2009, 22:39
-
Jeg har med stor fornøjelse benyttet mig af muligheden for at slippe af med rester fra køkkenet ril gårdens nyeste beboere. Jeg har ikke skelnet mellem kød og grønt, men bare give dem hvad der var. Nu fortæller en bekendt mig at hvis høns får kød kan de udvikle kannibalisme... Er der hold i den eller er de bare en skrøne. javascript:void(0);
Er det sidste gang at jeg har håndfodret Madam Mim med flæskesteg, som hun ellers elsker.
-
Mine får da også jævnligt kød, og jeg har ikke set det mindste til kanibalisme hos mine høns. De spiser jo også insekter, orm og hvad de nu ellers kan finde i naturen. Kanibalisme kommer vist af noget helt andet. F.eks. hvis en høne har et sår, så kan de andre ikke lade være med at hakke i det. Ville bare lige berolige dig, men lad os få nogen af de mere erfarne på banen. ;)
-
At fodring med lidt kødrester ind imellem skulle udvikle kannibalisme er vist blot en skrøne.
Jeg har aldrig set tegn på noget sådant hos mine høns. Og de får tilmed lov at finpille ande- og hønseskrog, når der har været fjerkræ på menuen til os andre.
-
Det er en skrøne ;D
Her er aldrig blevet skelnet mellem kød og grønt, og det er da gået godt i henved 10 år.
-
Ja, fortsæt du roligt med at give dem kødrester m.m. Høns har brug for proteiner, og især om vinteren er det godt med et ekstra tilskud. /o
-
Det er en skrøne! Høns har i århundreder fået køkkenaffald. Tidligere var der måske knapt så meget kød til overs, men der sker intet ved at give dem kødrester. Jeg har da gjort det i mere end 20 år og har ikke haft nogle kannibaler ;D. Men jeg har selv en gang fået det dårligt over at se en kylling begejstret pille i sin mors jordiske rester. :(.
-
Tak for de beroligende ord. Jeg tror også at både madam mim og jeg ville være kede af at skulle afslutte vores hyggelige morgenseancer. ;)