Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: Nan89 efter 05 December , 2015, 18:19
-
Hej alle kloge fjerkræfolk:)
Jeg har i denne uge fået de første æg fra mine dejlige grønlæggere! Sikke nogle fine farver :) Efterfølgende har jeg fået at vide at de grønne æg skulle have et mindre indhold af kolesterol, end almindelige æg - er der mon nogen her som kan af- eller bekræfte det? Er det mon undersøgt videnskabeligt eller bare en skrøne?
-
Det tvivler jeg meget stærkt på. Alle hønseæg indeholder det samme. Det er kun farven på skallen der er forskellig. Grønlæggere er jo en blanding af forskellige racer, og ikke alle grønlæggere er blandet af de samme racer, så det giver ingen mening at indeholdet i æggene skulle være anderledes.
-
Ja, jeg er også skeptisk - men vil gerne vide om nogen har undersøgt det?
-
http://msue.anr.msu.edu/news/whats_the_difference_between_brown_and_white_eggs_your_egg_questions_answer