Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Raziel efter 05 Juni , 2014, 11:10
-
Så har jeg helt alene selv slagtet og renset en hane for første gang :) Første skridt på vejen til at blive delvis selvforsynende med hønsekød :)
-
Du bliver glad i munden, når du smager din første hjemmeavlede hane. Husk nu at tilberede den forsigtigt, så den ikke bliver sej. God fornøjelse.
-
Jeg har smagt en hjemmeslagtet, men den første havde jeg hjælp til at få slagtet. Fik slagtet en 9 mdrs brahma hane for et par måneder siden, og han smagte dejligt efter næsten 6 timer i ovnen på 110 grader :)
Nu må jeg så overveje hvordan en lille silkehane på knap 1 kg renset skal tilberedes. Der er nok ikke mad til en familie på 7 ;)
-
Der kan jeg måske hjælpe dig, fin pil ham(kogt). Lav en kartoffelsalat, bland agurk og silkehane (kold) i, agurken er for at give det lidt sommerstemning. ;)
Mvh Viben
-
God idé :-) hvor længe skal han mon koges ?
-
Han er færdig, når du kan stikke en tandstikker i ham uden modstand.
-
Tak for tippet :)