Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: RasmusVino efter 24 Februar , 2014, 23:54
-
Hej alle sammen!
vi opbevare herhjemme vores æg i "købebakker".. jeg har nu læst mig til at det (åbenlyst nok) er en dårlig ide.
kan man ikke i teorien smide dem i ovnen ved 150 g. i 5-10 min. og dermed dræbe evt. salmonella eller andet man kan få slæbt med ind fra de grumme industri-æg? :)
-
Det kan du godt, men jeg synes det ville være "at skyde gråspurve med kanoner". Salmonella i hønseæg i Danmark er officielt ikke-eksisterende, så du kan trygt bruge æggebakkerne fra supermarkedet. Alternativt kan du købe plastbakker, som kan skoldes efter brug, og anvendes igen og igen.
-
så vil jeg holde mig til den nuværende metode. Mange tak for hjælpen :)
-
så vil jeg holde mig til den nuværende metode. Mange tak for hjælpen :)
:) /o.
-
De har lige haft tilbud i føtex på nogle skrabeæg, leveret i plastbakker, som børnene kan bygge med efterfølgende. Jeg har købt et par, for at bruge til dem til vores egne æg. De kan gå i opvaskemaskinen, så det er jo smart :) Måske det var noget?