Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: jthyge efter 31 Januar , 2014, 18:40
-
Hej,
Da vi har rigeligt med æg for tiden, og jeg har opdaget hvor nemt det er at lave Creme Brulee, har vi en del æggehvider i overskud!
Kan man fryse æggehvider?
Hvad kan de bruges til ud over marengs?
-
http://www.findeopskrifter.dk/s/%C3%A6ggehvider.html
-
http://www.findeopskrifter.dk/s/%C3%A6ggehvider.html
Bare lige en opfordring til ikke at benytte findeopskrifter.dk: http://kasperbergholt.org/findeopskrifter-2/ (http://kasperbergholt.org/findeopskrifter-2/)
Siden har ikke noget originalt indhold; de "stjæler" trafik fra de (mad)sider, hvor folk bruger tid og energi på at skrive og lægge billeder op.
Og hvorfor gør de så det? For at tjene penge på reklamer. Mere uddybende forklaring: http://grydeskeen.dk/findeopskrifter-dk-million-omsaetning-pa-bloggers-indhold-uden-at-lave-noget-selv/inspiration/alt-muligt/ (http://grydeskeen.dk/findeopskrifter-dk-million-omsaetning-pa-bloggers-indhold-uden-at-lave-noget-selv/inspiration/alt-muligt/)
Nå ja, og ifølge flere kilder på nettet skulle æggehvider snildt kunne fryses i op til otte måneder uden at anvendeligheden ændres.
-
Jeg plejer bare at komme dem på panden og give dem til hønsene, synes der er grænser for hvor meget marengs og flødeboller vi kan spise her i huset.
-
TosseTina er da vist et godt navn. Der er da ingen grænser for flødeboller. Tsk tsk tsk.
;)
-
Når man laver hvad som helst, hvor man til sidst skal vende stiftpiskede hvider i, kan man bruge nogle ekstra hvider.
Eller i frikadeller og alt muligt andet, det er jo en god proteinkilde :)
-
Prøv denne side http://www.fresh-eggs-daily.com/2012/01/have-surplus-of-eggs-freeze-em.html