Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Brahma => Emne startet af: hopper efter 29 Januar , 2014, 10:45
-
Som overskriften lyder, hvordan er brahma som spisefugl?
Overvejer kraftigt at udvide mit hønsehold med en lille flok Brahmaer, hvor intentionen er at spise deres overskud. Men hvordan er kødstrukturen i dem? Vil gerne have dyr både til æg, skruk og steg.
-
Når mine slagtedyr ligger foran mig, så er jeg mest glad for wyandotten.De er rigtig fine uden fjer.Uanset om det er dværg eller stor.Men nu var det brahma du spurgte til.De er mere grove i knoglerne at se på og jeg synes kødstrukturen er mere grov end de andre racer jeg har.Men jeg kunne godt finde på at købe dem igen.De er dejlig rolige at arbejde med.Og imponerende store og flotte.Største ulempe: De skrukker for meget efter min smag :)
-
Ok. Kan godt lide kød med struktur.
Tak for svar.
-
Brahma smager ganske udemærket, de skal bare have ordentligt foder og lidt mere tid at vokse i.
-
Hvornår vil man typisk slagte en brahma? Nu du skriver de skal ha mere tid at vokse i.
-
5-6 måneder.
-
Synes de smager fint, men de er lige grove nok i kødstrukturen til mig...
Men selve smagen fejler ingenting :)
-
Lyder rigtig godt! Har ikke travlt, så et halvt års tid for en prima steg er ok for mig.