Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Halldor efter 20 Januar , 2014, 11:10
-
På et andet forum har jeg set spørgsmålet: Hvilken ende vender I op og stikker skeen i, når blødkogte æg spises, den brede eller den smalle? Her i vores store forum er der mulighed for at få et kvalificeret bud på dette interessante emne, uden at bruge tusindvis af kroner på videnskablige undersøgelser. Kom med jeres svar ;-)
-
Den smalle ende op. Synes det virker mest naturligt, samt det er nemmere at hakke toppen af :)
-
Den smalle ende op. Synes det virker mest naturligt, samt det er nemmere at hakke toppen af :)
Enig :)
-
Jeg koger dem altid med den brede ende op - i æggekoger - og spiser dem så fra spidsen.
Blommen har en tendens til at ligge nede i den runde ende, og det ville være en katastrofe af rang, hvis den sidste bid af ægget kun var æggehvide.