Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Foder => Emne startet af: Tine3 efter 30 December , 2013, 21:41
-
Jeg har nu læst nogle og halvtreds tråde igennem, som indholdt ordet hønseguf, men ingen havde spurgt om dette:
Hvorfor skal man lave den der løgmos først, kan man ikke bare putte alle ingredienser i minihakkeren og så hakke det sammen? Altså, så det forholdsmæssigt passer?
Har det noget med doseringen af løg at gøre, eller?
-
Jeg kommer altså bare det hele i minihakkeren, så det passer forholdsmæssigt :)
-
Hvorfor skal man lave den der løgmos først,
Det skarpe øje vil straks se hvorfor.
Løgmosen laves i en mængde, så den passer til flere dages produktion af hønseguf. Det kaldes stordriftsfordele. ;D ;D ;D
Men selvfølgelig kan man lave det portionstilpasset i stedet, men så skal man nok skære noget ned i mængden af diverse løg.
-
Tak Erik.
Mine skal kun have det en gang om ugen, så jeg har ikke brug for stordriftsfordele. :-)
Hvad er kartoffelmelet så godt for?
Beklager alle mine spørgsmål, men jeg er ikke den store Hausfrau.
Hilsen
Tine
-
Hvad er kartoffelmelet så godt for?
Kartoffelmel binder vandet og forlænger passagetiden i tarmen, som kan være en god ide ved diarre - derfor ville jeg undlade kartoffelmel i hønseguf, hvis klatterne er normale.