Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Finn Jensen efter 29 November , 2013, 09:30
-
Egentlig skulle den her i "opskrifter", men så alligevel ikke...
http://eater.com/archives/2013/11/27/turkey-explosions-2013.php
-
;D Nej! det er vist ikke en anbefalelsværdig fremgangsmåde- vi har i over 25 år spist farseret, langsomstegt kalkun juleaften......... stille og roligt, helt uden bål og brand :laugh: ( vi fejrer ikke Thanksgiving)
Hvis ikke jeg havde været bange for kalkuner, ville vi have slagtet egenopdræt i år.... som da jeg meldte mig ind her på forum, søger jeg stadig en "julekalkun" med et godt, frit liv bag sig :) ......... aner ikke hvor man skal lede andet end her. Jeg har fundet mere eller mindre suspekte annoncer andre steder- når man ikke kan afhente og kun sender en frankeret thermokasse, har man jo kun en telefonbeskrivelse............ de har ikke været tillidsvækkende, modsat samtalerne med folk her fra forum..........
Velvidende at dette var ment som humoristisk indslag beklager jeg drejningen, men det er mig der tilbereder maden juleaften, og jeg vil så gerne selv smage mere med god samvittighed, det har knebet en del de seneste mange år.........
-
For maaange år siden holdt jeg Thanksgiving i USA hos en familie, der var bidt af en gal helsefanatiker. Så kalkunen startede med at få tre kvarter i mikrobølgeovnen, hvorefter den blev stegt gyldensprød i den almindelige ovn.
Mit mundvand løb over ved synet og duften af det sprødstegte skind, men inden jeg kunne nå at sige buh, havde de flået det "usunde" skind af og givet det til hunden. Tilbage stod en fuldstændig ihjeltilberedt, nøgen fugl, hvis kød knirkede af tørhed, når man forsøgte at tygge det.
Den slags burde være strafbart.
-
@Gåsepigen, stakkels dig, jeg kan læse mellem linierne at du stadig er lidt traumatiseret. :'(
Jeg håber du en dag kommer dig helt. ;)
-
Kalkun skal tilberedes som Mr. Bean gør det. Det er i hvert fald det mest underholdende, for dem der kigger på ::).