Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Finn Jensen efter 07 Oktober , 2013, 12:18
-
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/Arkiv_2013/Sider/F%C3%B8devarestyrelsen-frar%C3%A5der-ikke-l%C3%A6ngere-brug-af-r%C3%A5-%C3%A6g.aspx
Hæ, lidt sjovt at nu hvor det er blevet lovligt at sælge æg fra små hønsehold, så er rå æg ikke længere farlige.
Selv om det ellers var at spille hasard med fødevaresikkerheden ifølge Landbrug & Fødevarer
http://www.foodculture.dk/Foedevarer/Foedevaresikkerhed/2013/Hobbyavlere_spiller_hasard_med_foedevaresikkerheden.aspx#.UlKKn9c9Wxh
-
Jamen dog, jeg har dog altid brugt mine æg i rå tilstand også. Men dejligt er det da at det ikke er farligt mere. /o
-
Hehe, så tør vi fortælle gæsterne hvordan det gik til med koldskålen og parfait-isen...
-
Ha, Finn, jeg havde nøjagtigt den samme tanke, da jeg læste det *f
-
Vi har altid brugt egne æg til retter, hvor de skulle være rå. Jeg er aldrig hoppet på den med: Der er noget farligt indeni". /o
-
Jeg har levet livet farlig i mange år,rå æggeblommer på tartar.;-).
-
2 rå æg, 1 banan og en slat yoghurt, og så lige en tur i blenderen, så er der proteindrik som smager af milkshake og nu tilmed i en ufarlig udgave fantastisk:)