Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Finn Jensen efter 07 Oktober , 2013, 12:18

Titel: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: Finn Jensen efter 07 Oktober , 2013, 12:18
http://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/Arkiv_2013/Sider/F%C3%B8devarestyrelsen-frar%C3%A5der-ikke-l%C3%A6ngere-brug-af-r%C3%A5-%C3%A6g.aspx

Hæ, lidt sjovt at nu hvor det er blevet lovligt at sælge æg fra små hønsehold, så er rå æg ikke længere farlige.
Selv om det ellers var at spille hasard med fødevaresikkerheden ifølge Landbrug & Fødevarer
http://www.foodculture.dk/Foedevarer/Foedevaresikkerhed/2013/Hobbyavlere_spiller_hasard_med_foedevaresikkerheden.aspx#.UlKKn9c9Wxh

Titel: Sv: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: Lene Lestat efter 07 Oktober , 2013, 12:48
Jamen dog, jeg har dog altid brugt mine æg i rå tilstand også. Men dejligt er det da at det ikke er farligt mere.  /o
Titel: Sv: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: Bente E. efter 07 Oktober , 2013, 15:40
Hehe, så tør vi fortælle gæsterne hvordan det gik til med koldskålen og parfait-isen...
Titel: Sv: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: Dorthe FR efter 07 Oktober , 2013, 16:38
Ha, Finn, jeg havde nøjagtigt den samme tanke, da jeg læste det *f
Titel: Sv: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: Edmond efter 07 Oktober , 2013, 17:23
Vi har altid brugt egne æg til retter, hvor de skulle være rå. Jeg er aldrig hoppet på den med: Der er noget farligt indeni".  /o
Titel: Sv: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: ncj efter 07 Oktober , 2013, 18:20
Jeg har levet livet farlig i mange år,rå æggeblommer på tartar.;-).




 
Titel: Sv: Fødevarestyrelsen fraråder ikke længere brug af rå æg
Indlæg af: Hiltunen efter 07 Oktober , 2013, 21:42
2 rå æg, 1 banan og en slat yoghurt, og så lige en tur i blenderen, så er der proteindrik som smager af milkshake og nu tilmed i en ufarlig udgave fantastisk:)