Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: Lars1980 efter 07 Juli , 2013, 13:29
-
Jeg og min kæreste har for første gang slagtet en hanekylling.
(Australorps, 21 uger, 1600 gram i "ovntilstand")
Men vi har undret os over den form for gevækst den har nede midt på kroppen.
Er det brystbenet der går så langt ned???
http://billedeupload.dk/images/YLnwW.jpg
-
Det ser mærkeligt ud, den tror jeg ikke at jeg ville spise :-\
jeg spiser kun dyr der er raske og som ikke har nogle underlige gevækser af nogen art, jeg skal ikke gøre mig klog på hvad det er, men det er bestemt ikke normalt ;)
-
hvis det bare er en knogle ville jeg have spist den
-
I min fars sidste ca. 10 leveår havde han pacemaker - det ligner sådan en!
Jeg ville skære i den og se hvad det var - er det byld, så ud med dyret, er det knogle, så er det blot en særhed ved netop denne fugl - op i gryden med den. Noget i den stil...
-
Er det ikke "bare" en trykskade, altså en væskefyldt "lomme", fra at brystet har hvilet på siddepinden om natten?
-
Nå, dyret blev stegt... Den var desværre noget sej! Antager de skal koges så?
Jo, der var lidt væske og brusk/fedt i den.
-
Man skal ALDRIG tilberede et hjemmeavlet dyr på samme måde som 5-ugers købe-kyllinger. Langsom tilberedning. Grydestegt, i stegeso, langtidsstegt ved lav varme i ovn. Det virker.
-
Seje høns kommer i trykkogeren.