Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: sebastian.hvalsø efter 03 Maj , 2013, 19:45
-
Jeg har en 1 år gammel muskus andrik som jeg skal slagte. Er den vær at spise, eller bliver den for sej?
Og hvordan skal den i så fald tilberedes. jeg tænker at den nok bliver for tør hvis jeg ovnsteger den. Måske nogle kinesiske eller thailandske retter vil fungrre.
Alle råd er velkommen.
-
langtids stegning eller en tur på weber grillen.
-
Men bliver den så ikke for sej. Jeg tænker at det vel er lige som en gammel høne. At den kun kan bruges til supe og andre koge retter
-
nej jeg syns de er bedre når de er lidt ælder, så fortrækker vi weber grillen hvor den så ligger på i ca 2½-3 time og tempraturen på lågen må gerne stå på 175. og så har vi en bakke med rødvin stående midt under ænden ved siden af kul.
-
En anden mulighed er at lave sprængt and. Det bliver både mørt og saftigt også med lidt ældre ænder.
-
Jeg tænker confit de canard.
Der er mange opskrifter på nettet, f.eks. denne:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/confit-de-canard-andeconfit