Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Karen L. Nielsen efter 02 April , 2013, 12:03

Titel: Fryse ubagte pølsehorn?
Indlæg af: Karen L. Nielsen efter 02 April , 2013, 12:03
Hej

Er der nogen, der har erfaring - og måske en god opskrift - med at lave pølsehorn, og så fryse dem ubagte?
Titel: Sv: Fryse ubagte pølsehorn?
Indlæg af: lilleholm efter 11 Juni , 2013, 14:30
Hvorfor fryse ubagte pølsehorn ned, når det er dejligere at tage et frodset (færdig-bagt) pølsehorn op af fryseren -> og sende den med ungerne i skole til madpakken - eller med på skovtur/udflugt.
Vi bruger dem faktisk også som køleelementer til drikkelse, hvis vi skal i Legoland mv...

Jeg bager altid 150 pølsehorn ad gangen - og så i fryseren med dem (5 stk i hver pose). Så har jeg til ca 1½ måned.

Herhjemme kan jeg også finde på at komme konditor-farve i, så hornene bliver blå, lilla, rød, grøn eller fx skraglede. Det har vi det ihvertfald mægtig sjovt med. Og konditor farven er smags neutralt  :P

-> For slet ikke at nævne de BLÅ PANDEKAGER vi også nyder med største velbehag herhjemme.