Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Børge Bech Jensen efter 03 Februar , 2008, 01:51
-
Faldt lige over denne opskrift, har dog ikke selv prøvet den, regner med der findes en herinde der tør prøve, *gg
Marinerede æg
1 dusin hårdkogte æg (pillede)
1 kop rødbede saft
3/4 kop sukker
3/4 kop æble eddike
1 tsk salt
1/4 tsk peber
10 hele kryddernelliker
5 laurbær blade
Kog alle ingredienter sammen, - æggene i 5 minutter.
Lad det afkøle.
Hæld det over de hårdkogte æg i et syltetøjsglas eller lerkrukke.
Bem. Du kan putte et par rødbedeskiver over æggene, for at holde dem nede.
Lad dem trække i mindst 3 dage, før du spiser dem, de kan stå i op til godt uge.
-
Det lyder spændende og jeg vil prøve at lave det til påskefrokosten (hvis vi skal have sådan en).. Men rødbedejuice? Den skal jeg nok have skåret ud i pap! Hvordan fremstiller man det?
-
Jeg tror, der menes rødbede saft.
Opskriften er oversat fra Engelsk, så det er lidt svært ind imellem. ???
Har rettet det til i opskriften nu.