Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: michael m efter 06 Marts , 2013, 15:46

Titel: hakkekød
Indlæg af: michael m efter 06 Marts , 2013, 15:46
hejsa ville prøve høre om der er nogen der har prøvet og lave hakkekød af deres høns.
tænker på vis en hane/høne er lidt sej som ovensteg er den det også så vis man hakker den til hønsefars og laver kyllingefrikadeller ?
Titel: Sv: hakkekød
Indlæg af: Niels Kongsbak efter 06 Marts , 2013, 15:52
Et dyr som er hakket vil ikke være sej at tygge i. Vær opmærksom på at de forskellige udskæringer har forskellig smag og fedtindhold. Derved kan man lave en fars af rent bryst eller rent lårkød, eller blandinger heraf. Hakker du skind med skal man være opmærksom på at det indeholder 40 - 50% fedt.
Titel: Sv: hakkekød
Indlæg af: michael m efter 06 Marts , 2013, 15:55
vil det sige niels vis jeg hakker mit kød så vil det være det samme og tygge på som det jeg handler i brugsen :-) bare med mere smag ?
Titel: Sv: hakkekød
Indlæg af: madsen efter 06 Marts , 2013, 23:07
Jeg bruger næsten alle mine slagte kyllinger til hakket fars, det er super til frikadeller - forloren hare - kødsovs osv. Det er ligeså mørt som købefars, men med mere smag.  /o
Titel: Sv: hakkekød
Indlæg af: Niels Kongsbak efter 07 Marts , 2013, 08:16
Michael - det er korrekt.