Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Finn Jensen efter 06 Marts , 2013, 06:46
-
http://roevhullet.wordpress.com/2013/03/05/lige-ud-af-rumpen/
-
Jep, det er klamt <R. Men populært <J. Man skal jo blot ryste, ryste, ryste og så på panden. Min kollegas teenagedreng bruger gerne 20 kroner på sådan en flaske, og spiser det gladeligt til morgenmad. Det er nemlig nemt og smager fantastisk synes han. Sådan er det desværre med mange i dag. De aner ikke hvordan de skal lave mad, og anser alt der er på dåse og helfabrikeret, som værende god og lækker mad. En særdeles trist udvikling /d.
P.S. Det er også Hedegaard Foods der på deres skrabeæggebakker reklamerer med teksten "En flot gul blomme" - naturligvis, hønens foder er jo tilsat farvestof for at få den gule farve frem. Vor herre til hest :blank:.
-
Endnu et produkt, som jeg ALDIG ville købe, alle de færdigretter, tja..... klamme eller nemt og lækkert ?? Folk stiller sørme ikke store krav mere til hvad de putter i munden....
-
Folk stiller sørme ikke store krav mere til hvad de putter i munden....
Eller også gør de..., "æg fra bondegården -ADR" "mælk direkte fra koen - ADR" "hjemmelavet leverspostej - ADR" osv. :o :o /d /d
"Kyllingenuggets - JAAA" "Æg på flaske - JAAAA" "Spgahetti Napoli på dåse - JAAAA" osv. :o :o /d /d
-
jeg vidste ikke det findes... hvor opfindsomt /d,
-
Eller også gør de..., "æg fra bondegården -ADR" "mælk direkte fra koen - ADR" "hjemmelavet leverspostej - ADR" osv. :o :o /d /d
"Kyllingenuggets - JAAA" "Æg på flaske - JAAAA" "Spgahetti Napoli på dåse - JAAAA" osv. :o :o /d /d
Jamen sådan har det jo været i mange, mange år. Jeg husker med gru en oplevelse med en dåse hakkebøf med løg i sovs på en spejdertur i min barndom. Den slimede, glinsende klat på min hiketallerken gav mig så traumatiske en oplevelse, at jeg aldrig har åbnet en dåse færdigmad siden. Beauvais fører vist stadig denne himmerigsmundfuld her godt 40 år efter.
Siden hen er supermarkedernes fryse og kølediske blevet fyldt op med færdigretter med billeder på emballagen af "mad som vor mor lavede den". Der er vist rigtig godt salg i disse lækkerbidskener.
Selvfølgelig er det ikke i orden at fabrikanterne af disse vidundermåltider putter andre ingredienser i end det, der står på pakkerne - men at forbrugerne himler forargede op over hestekød i f. eks. pizzaer, mens de ukritisk indtager kæmpe mængder af tilsætningsstoffer og andre af industriens vidundermidler til smags, holdbarheds og konsistens forbedring, det forstår jeg ikke.
-
I love it.......
......NOT!
-
jeg har altid fundet det komisk at en pruducent af færdigretter har et navn meget lig klingende navnet på den største aftager af døde dyr mm. Jeg syns nu noget af det vi fik serveret på dåse som soldat fik mig til og spekulere om jaka og daka ind imellem byttede produkter ;D /d
-
jeg har altid fundet det komisk at en pruducent af færdigretter har et navn meget lig klingende navnet på den største aftager af døde dyr mm. Jeg syns nu noget af det vi fik serveret på dåse som soldat fik mig til og spekulere om jaka og daka ind imellem byttede produkter ;D /d
@Jes det er nok fordi det er sidste sted kødet kommer før Daka /o
-
hvad er der galt med daka bov
-
Det der er galt,er at det helst skulle hedde Jaka Bov................. /o /o
-
Det der er galt,er at det helst skulle hedde Jaka Bov................. /o /o
Sådan en fik mine høns af naboen, da jeg var ny hønseejer. DEN ville de sørme ikke spise /3
-
Det tror jeg heller ikke vore katte ville................ *f *f
-
Det tror jeg heller ikke vore katte ville................ *f *f
He he...nej det er ikke speciel god reklame <:
-
hvad er der galt med daka bov
Haha :)
-
Ja, et fuldstændig overflødigt produkt - det tar ca 1 minut (hvis man er langsom) at piske en æggeblanding sammen til panden /d