Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Høns => Emne startet af: hønehuset efter 08 Februar , 2013, 17:49

Titel: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: hønehuset efter 08 Februar , 2013, 17:49
Ja, det er jo dækket i hvidt derude, så hvad kan mine 3 små dunbanditter så spise som grønt?
Går det med spinatblade eller er de for hårde ved mauvsen?
Hvornår tåler de A-38, hvidløg og andet guf?
De eeeelsker moset hårdkogt æg med undulatfrø, men jeg er lidt tom for ideer til det grønne, jeg har prøvet lidt fint revet æble og gulerod men det var ikke et hit (endnu?) Jeg ville jo gerne købe noget godt, men aner ikke om kyllingemauvser er mere sarte? Mine andre hold har vi jo fået imens det vrimlede med mælkebøtter, frisk græs og purløg.
Hææææælp <+
Titel: Sv: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: TosseTina efter 08 Februar , 2013, 18:04
Hej, mine høns elsker grønkål, spirede hvedekerner, kogte skræller af kartofler, pastinak og jordskokker.
Titel: Sv: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: Henriette Hall efter 08 Februar , 2013, 18:05
Revet agurk er også godt. Faktisk er mine tit vilde med "kyllingetzatziki! med youghurt, hvidløg og agurk i fine strimler.
Titel: Sv: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: Tanja Pedersen efter 08 Februar , 2013, 18:22
Revet ost med finthakket persille eller grøntkål, rasp og lidt olie og evt. med lidt hakket æg og skinke i. Det er guf for små kylle-maver her :).
Titel: Sv: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: hønehuset efter 08 Februar , 2013, 20:36
Mange tak for de fine ideer,  så skal kyllerestauranten udvidde menuen imorgen, det bliver sjovt <E
Titel: Sv: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: Tapani efter 08 Februar , 2013, 20:52
Du kan  også avle selv dit grønt på vindueskarm. Karse er den  hurtigst at spire, mindre end en uge, der efter kommer et-årig rajgræs og så kan  du så  havre eller hvede i rimelig mængder men korn tager ca 14 dag inden det er serverings klar.
Hvis du nu så de alle sammen  har du grønt til dine  kyller efter 5 gage og i næste  tre uger /o
Titel: Sv: grøntkost til kyllinger
Indlæg af: hønehuset efter 08 Februar , 2013, 20:55
Du kan  også avle selv dit grønt på vindueskarm. Karse er den  hurtigst at spire, mindre end en uge, der efter kommer et-årig rajgræs og så kan  du så  havre eller hvede i rimelig mængder men korn tager ca 14 dag inden det er serverings klar.
Hvis du nu så de alle sammen  har du grønt til dine  kyller efter 5 gage og i næste  tre uger /o

Hey, det var skisme klogt, og så er det varieret, mange tak Tapani /o