Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: hønehuset efter 08 Februar , 2013, 17:49
-
Ja, det er jo dækket i hvidt derude, så hvad kan mine 3 små dunbanditter så spise som grønt?
Går det med spinatblade eller er de for hårde ved mauvsen?
Hvornår tåler de A-38, hvidløg og andet guf?
De eeeelsker moset hårdkogt æg med undulatfrø, men jeg er lidt tom for ideer til det grønne, jeg har prøvet lidt fint revet æble og gulerod men det var ikke et hit (endnu?) Jeg ville jo gerne købe noget godt, men aner ikke om kyllingemauvser er mere sarte? Mine andre hold har vi jo fået imens det vrimlede med mælkebøtter, frisk græs og purløg.
Hææææælp <+
-
Hej, mine høns elsker grønkål, spirede hvedekerner, kogte skræller af kartofler, pastinak og jordskokker.
-
Revet agurk er også godt. Faktisk er mine tit vilde med "kyllingetzatziki! med youghurt, hvidløg og agurk i fine strimler.
-
Revet ost med finthakket persille eller grøntkål, rasp og lidt olie og evt. med lidt hakket æg og skinke i. Det er guf for små kylle-maver her :).
-
Mange tak for de fine ideer, så skal kyllerestauranten udvidde menuen imorgen, det bliver sjovt <E
-
Du kan også avle selv dit grønt på vindueskarm. Karse er den hurtigst at spire, mindre end en uge, der efter kommer et-årig rajgræs og så kan du så havre eller hvede i rimelig mængder men korn tager ca 14 dag inden det er serverings klar.
Hvis du nu så de alle sammen har du grønt til dine kyller efter 5 gage og i næste tre uger /o
-
Du kan også avle selv dit grønt på vindueskarm. Karse er den hurtigst at spire, mindre end en uge, der efter kommer et-årig rajgræs og så kan du så havre eller hvede i rimelig mængder men korn tager ca 14 dag inden det er serverings klar.
Hvis du nu så de alle sammen har du grønt til dine kyller efter 5 gage og i næste tre uger /o
Hey, det var skisme klogt, og så er det varieret, mange tak Tapani /o