Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: djavlsen efter 08 Februar , 2013, 16:26
-
Hej, kan man spise æg som har været ruget på i 5-6 dage?
-
Jeg ville ikke men nogle gør det.De kan helt sikkert bruges til bagning /o /o /o
( Nu løber jeg nok i problemer ang. mit svar )
-
Jeg plejer at koge dem og gi dem til kyllinger eller høns ;)
-
Tak for svar, tror også at jeg koger dem og bruger dem som fodder /o
-
Alt kan i realiteten spises ;) . Men jeg ville ikke gøre og specielt ikke hvis der er fostre i dem. Men på Fillipinerne er det en stor delikatesse (balut æg).
Se mere her om balut æg : http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=18673.msg167791#msg167791
Og i gamle dage røg de ubefrugtede rugeæg i bagværk. Når de blev lyst fra.
-
Er der ikke også noget med at der var noget der hed en 15 dagskage ?? Den vil jeg nødig smage.Bwadr :)
-
Her bruger vi også ubefrugtede æg fra 1. lysning til at koge og give til hønsene. De elsker det! :)