Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Loppe efter 18 December , 2012, 17:17
-
Nu i disse tider hvor der stilles store krav til verktøj for at tilberede mad, vil jeg gerne høre lidt med Jer om I har nogen anbefalinger til hva slags kniv der egner sig best til rå partering af fugle og der evt kan bruges til at partere andre dyr , kød er vel kød i denne sammenheng eller??
Alle gode forslag modtages med tak ;)
-
jeg fik til min fødselsdag en kyllingekniv størelse som en god u´rtekniv, men høndtag og skarp som en slagtekniv den er supergod
-
Har du billede af den?
-
Jeg sværger til F.Dick,udbener,ca 14-15cm. en god allroundkniv /o
-
Måske en god knivsliber er det man skal ha så, har masser af knive, men måske min sliber er for dårlig..
8)
-
http://www.hwl.dk/products-icel-slagterknive-(11icelsla)/icel-prtica-kyllingekniv-(241532510).aspx
den er god og ligger godt i hånden, jeg bliver ikk træt i håndledet med det lille blad
-
Den så da nem og llækker ud....er den god til andre typer kød og?
-
Den kan vel bruges som udbener til de fleste (ikke alt for store) stykker kød. Jeg tror den vil være lige lille nok når jeg parterer kronhjort... men hellere én god skarp kniv end 10 sløve.
-
gå ind i et forretning og prøv efter om knivene er gode og holde ved. Hvordan kniven ligger i din hånd, og ellers føles er alt afgørende. Hvis ikke du er vant til og slibe knive vil jeg anbefale et lansky slibesæt. Det er meget nemt og bruge da der er et "styr" med så man holder den samme vinkel hele tiden når man sliber. Hvis kniven føles god og bruge og ellers er skarp betyder det knap så meget hvilken kniv det er
-
Jeg invisterede i en el kniv sliber....knivene blev så skarpe at jeg trænger ikke flere knive ;) Men det gik udover tuppen på min tommelfinger :-\
-
/o /ohvad model
-
http://www.skiftselv.dk/knive-skaerebraetter/funktion-knivsliber-med-2-slibesten/
Super /o /o