Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Svømmefugle => Emne startet af: Ole Nørgaard efter 08 December , 2012, 17:18

Titel: Gæs på 1½ år.
Indlæg af: Ole Nørgaard efter 08 December , 2012, 17:18
Hej, vi har lige slagtet vores 5 gæs. De 2 var fra dette forår og de 3 andre 1½ år gamle. Vi vil så høre, om alle 5 gæs er til stegning i ovn eller det kun er de 2 yngste som egner sig dertil?
Hvis det kun er de 2 yngste som kan tilberedes i ovnen og I mener de 3 ældste bliver seje, hvad bruger I dem så til?
MVH Ole
Titel: Sv: Gæs på 1½ år.
Indlæg af: buch efter 08 December , 2012, 17:56
Du kan sagtens stege de "gamle".... prøv evt. på weberen  /o

Brian
Titel: Sv: Gæs på 1½ år.
Indlæg af: pilegaarden efter 08 December , 2012, 20:24
Prøv at tilberede én af de 'gamle' ved langtidsstegning. Lavere temperatur, og længere stegetid. Ganske meget kød bliver helt fantastisk ved langtidsstegning, og her taler jeg ikke blot fjerkræ.