Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Høns => Emne startet af: Haugaard efter 27 Oktober , 2012, 15:24

Titel: Kyllinger?
Indlæg af: Haugaard efter 27 Oktober , 2012, 15:24
Hejsa...

Overvejer at lave mine egne kyllinger til fryseren...

Vi aftager en god del af hele kyllinger fra den lokale køledisk, men da jeg går stærk ind for dyre velfærd vil jeg lave mine egne... Det er jo for vildt at købs kyllinger kun tager 41 dage fra æg til slagt .. Ikke lige min kop te må jeg indrømme...


Men hvilke racer skal jeg vælge, de skal selvfølgelig være gode i kødet men skal det være blandnings racer eller hvordan ... Jeg er helt grøn her, så tager mod alle råd med kyshånd.

Vh
René


Titel: Sv: Kyllinger?
Indlæg af: Marianne Vedel efter 27 Oktober , 2012, 17:58
Maran *p
Titel: Sv: Kyllinger?
Indlæg af: Helle K. efter 27 Oktober , 2012, 17:59
Faverolles /o
Titel: Sv: Kyllinger?
Indlæg af: Tanja Pedersen efter 27 Oktober , 2012, 18:14
Maran eller La Bresse :).
Titel: Sv: Kyllinger?
Indlæg af: jes.l.h efter 27 Oktober , 2012, 21:45
maran ;D Sussex eller new hampshire