Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: karoline efter 11 August , 2012, 23:12
-
Hej.
Jeg bliver lige nødt til at vise jer, hvad jeg har lavet her til aften.
Jeg er selv ret godt tilfreds med resultatet :)
Det er dåbskager som skal bruges i morgen.
Karoline
-
De ser flotte ud.
Jeg er sikker på at de får opmærksomhed i morgen. ;D
-
De er virklig smukke. Håber de er lige så lækre inden i som uden på. Flot lavet <M
Håber i får en dejlig dag. Tillykke med den bette.
-
De skulle meget gerne smage godt ;)
De består af lyse kagebunde med et lag skildpadde-mousse og et lag hindbær-mousse...
Karoline
-
Uuuuhhh, mums det lyder dælme som rigtig superguf. /o /o
-
Ikke høns, kan ellers se for mig en hønserøv med fødder stikke ud *f
Flotte er de
-
Super flotte /o
Laver du selv fondant ? ;D
-
Fristende flotte!
-
MUMS
-
Dem kan du godt være stolt af /o
-
Hm jeg leder stadig efter opskriften på kagerne ;-)..
Kunne den ikke lægges ind også. ?
-
Nu har du/i både flotte kager og flot vejr. Tillykke!! Vi vil da gerne se et billede af den lille puttehøne- nu med officelt navn.
-
du milde de er flotte, de skal nok vække begejstring
-
tillykke med den lille, og de super flotte kager /o det kan kun blive en god dag
-
Flotte kager. De blev vel et hit. De lød meget lækre /o Og til lykke med dåben til Alberte :D
-
Ej hvor er de flotte <M. Hvem der bare kunne lave sådanne kager, men jeg har ti tommelfingre og ingen opfindsomhed på det område...
Men gad vide om der er nogen der nænner at spise den yndige barnenumse i morgen *f
-
Fra en kage nørd til en anden.... Super flotte dåbskager <M Navnet er top dollar! Har nemlig selv en Alberte /o
-
Tak for de fine udtalelser om mine kager.
Det er nu ikke min datter der blev døbt, men en venindes ;). Mine piger er 6, 9 og 12 år.
Jeg laver selv fondant (Marshmallowfondant/MMF).
Karoline
-
Håber i alle havde en dejlig dag, og kagerne vakte begejstring?
De skulle meget gerne smage godt ;)
De består af lyse kagebunde med et lag skildpadde-mousse og et lag hindbær-mousse...
Kunne de der mousse-opskrifter mon deles. De lyder nemlig smadder lækkere.
-
Ja selvføglelig!
Skildpadde-mousse:
6 Toms skildpadder (de store)
½ liter piskefløde
Skildpadderne smeltes i en gryde sammen med fløden ved lav varme. Når det hele er godt smeltet og blandet sammen sættes det til afkøling i køleskab.
Massen piskes til mousse.
Hindbær-mousse:
250 g frosne hindbær
1 spsk sukker
kornene fra ½ stang vanille
2 dl yoghurt naturel
½ liter piskefløde
evt 4-6 blade husblas
Bærrene tøes op og moses ud med sukker og vanille (her tilsættes evt smeltede husblas). Yoghurten røres i. Fløden piskes MEGET stiv (lige før det bliver grynet), og den vendes i hindbærrene.
Karoline
-
Nøøøøøj hvor lyder det som super guf, tusind tak /o
Den glæder jeg mig til at afprøve. Nu ved jeg lige præcis hvad der skal i den næste fødselsdagskage. Pynten bliver slet ikke så fin som din, det er jeg ALT for fumlefingeret og utåldmodig til.