Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Hyttemeier efter 07 Maj , 2012, 13:49
-
Man kan nu hurtigt blive forvænt med at have egne æg. Og nok af dem.
Det er en fornøjelse at spise, og bage med friske æg med flotte, flotte blommer, hvis farve købeæggene ikke kommer i nærheden af, trods farvetilsætning.
Ude over det hvide (nu gule ;)) brød og det hårdkogte æg i madpakken, bliver det til marengs, svensk lagkage og æggesalat indtil videre. Men jeg udvider repertoiret jævnligt.
-
Helt enig :-) Min søn havde banankage med i skole og skulle også forklare hvorfor den var så gul :-)
-
Hjemmelavet bearnaise, hollandaise eller mayonnaise der er gul som solen er også noget der smager fuldstændig fantastisk. Ingen købe æg kan lave så gul en sauce /o'
http://etlivpaalandet.files.wordpress.com/2012/04/april-2012-0011.jpg
-
De første gange jeg herhjemme lavede bearnaise herhjemme spurgte min mand også hvad dælen det var for en sauce. Men han erkendte da hurtigt at smagen opvejede at han lige skulle vænne sig til den næsten kunstige orange farve ;D
-
Nem sovs, fra kogebogen god mad. Så får man bugt med alle de æg de kære høns ligger og så tilsætter man den smag man vi have ! I går spiste vores dyrelæge med han blev ganske imponeret over den gule æggekage!
-
Med egne æg kommer man aldrig til at købe æg mere i butikkerne, så undvære man hellere æg.
-
Egne æg overgår ALT andet. /o /o
-
Med egne æg kommer man aldrig til at købe æg mere i butikkerne, så undvære man hellere æg.
Sådan har vi det også, har vi ikke egne æg, vil vi hellere undvære!
-
Helt enig /o Og tænk så på hvor meget bedre vores høns har det end de stakkels høns, der leverer til butikkerne.....