Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Ekliptika efter 30 April , 2012, 14:33

Titel: tærtedej i foodproffesor
Indlæg af: Ekliptika efter 30 April , 2012, 14:33
Jeg har endelig anskaffet en food"proffesor" og derfor skal den nu partout bruges til at lave tærtedej i, fordi man kan. Men hvilken del bruger man? Ved nogen det? Er det den der mærkelige bølgede plsticring? Eller er det bare kniven?
Jeg spørger herinde, for jeg kender ingen i virkeligheden der kan tænkes at vide det ;)

MVH Lise
Titel: Sv: tærtedej i foodproffesor
Indlæg af: Marianne M. efter 30 April , 2012, 15:19
På min bruger jeg den 'sløve kniv' altså med form som kniv, bare i plastic. Det tager kun '2 sekunder' at lave tærtedej med den.
Titel: Sv: tærtedej i foodproffesor
Indlæg af: Ekliptika efter 30 April , 2012, 15:38
Sådan en er der også ja. Tak /o
Titel: Sv: tærtedej i foodproffesor
Indlæg af: Johanne Schiødt efter 30 April , 2012, 16:07
Det er super godt! Lavede mind bedste tærtedej til dato i min lille minihakker vi fik i bryllupsgave(som indtil nu kun har hakket hårdkogte æg og skvalderkål til kyllingerne)