Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Foder => Emne startet af: MartinJ efter 17 Oktober , 2008, 00:32
-
Det er halloweentid og græskar går som varmt brød. Således også her hvor ungerne skærer et ud ca hver dag - hver!
Græskarfrø smager faktisk ok!
Skyl dem godt, kog dem 20 minutter, drys med salt og sæt dem i ovnen ved 180 grader til de er lysebrune.
Hønsene gider godt rode med dem, men så skal de kun koges. Mine kræ har fået en håndfuld hver anden dag i snart et par uger og lægger stadig æg. Jeg har ikke kunnet finde noget der siger at det er andet end ok til høns
-
Vores plejer også at få dem når vi udhuler græskar, de elsker indmaden i sådan en :D
-
mine har da fået kernerne rå..... og de er ikke tiltet endnu ;)
har iøvrigt også taget nogle kerner fra til næste år, med den pris vores gartner tog for sådan et, så skal der masseproduceres her næste år ;)
(man kan jo købe masser af høns for de penge ;) )