Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: poultry efter 23 Januar , 2012, 21:29

Titel: kyllingekød/fars
Indlæg af: poultry efter 23 Januar , 2012, 21:29
hej herinde på forum.

hvordan hakker i jeres kyllingekød til fars til frikadeller? har prøvet med to forskellige kødhakkere og det sætter sig bare fast.

nogen ideer?

mvh dennis.
Titel: Sv: kyllingekød/fars
Indlæg af: Lone Knap efter 23 Januar , 2012, 21:33
Jeg smider det i min gamle kenwood. Den hakker fint, men måske din kniv trænger til at blive slebet??
Titel: Sv: kyllingekød/fars
Indlæg af: Ankerine efter 23 Januar , 2012, 21:35
- og kødet skal være KOLDT. Hvis alt andet mislykkes (nysleben kniv er påkrævet) så prøv at lægge kødet i fryseren til det er meget fast i konsistensen og hak det så.
Titel: Sv: kyllingekød/fars
Indlæg af: poultry efter 23 Januar , 2012, 22:15
tak tak tak har fundet ud af det nu :)

det er fordi det er kommet hel i også sætter det sig fast i kniven. det skal skæres i små tern så kører det lige så fint igennem /o
Titel: Sv: kyllingekød/fars
Indlæg af: Danny Westh efter 23 Januar , 2012, 22:22
Jeg havde samme problem men da jeg skiftede til en anden "skive" med større huller i, så kørte det fint igennem.

Danny
Titel: Sv: kyllingekød/fars
Indlæg af: Henrik R. efter 23 Januar , 2012, 22:35
Det bedste resultat er nu hvis kniven er skarp.
Og de bliver slidt af at blive brugt - lige som din køkkenkniv.
Det er ikke noget du selv kan gøre - med mindre du har en plansliber.
(En meget dyr og stor maskine)

Et sliberi eller den lokale smed kan normalt gøre det.
Prisen aner jeg ikke noget om, men jeg fik slebet et knivsæt til en fåresaks for 50,- kr. ("orange")

Husk at medbringe BÅDE kniv og hulskiver, for de skal passe sammen bagefter.

Henrik