Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Andre dyr => Emne startet af: kristiank efter 22 December , 2011, 17:35
-
er lige blevet tilbudt 2 hængebuegrise , hvordan er kødet på sådan nogle, og egner de sig til slagt eller er det fedt det hele.
-
de skal flåes, så fedtet kan skæres væk, men spæklaget varierer en del alt efter hvordan du holder dem og hvor meget plads de har. Kødet er imidlertid rigtig godt, lidt som vildsvin, det kan helt klart anbefales
Rasmus
-
Har ikke prøvet, men der er skrevet en del om det her. ;)
Bl.a. i denne tråd:
http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=11187.0
-
hvis du kan "se" bort fra at de lugter lidt sjovt når de steges, så er det en fantastisk spise.
det smager lidt mere vildt end alm. svin og så er udskæringerne noget mndre, man får en nuttet flæskesteg :D
kan kraftigt anbefales, bare husk at fjerne spæklaget, flæskesteg med lange sorte børster er ikke så lækkert igen.
-
Kan man ikke gemme dette spæk til leverpostej??? Der skal trods alt svinespæk i de fleste leverposteje ;)