Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: hestelone efter 14 December , 2011, 19:16
-
Har nogle erfaring omkring, hvornår det er bedst at slagte perlehøns, altså for at få den bedste smag :)
Og synes i som har smagt perlehøns, at det er en delikatesse?
-
Interessant! Følger lige med her, da jeg gerne vil prøve perlehøns :)
-
Ja spændende om nogle byder ind med erfaringer om perlehønsene.
Jeg har 17 i 3 forskellige farver og de er meget sjove at se på og lytte til. Og mine går på stort område sammen med Araucanaer og Maraner uden problemer. De er alle kyllinger fra i sommers :)
-
man siger perlehøns skal være to år før før de når den optimale slagtealdre, men efter "kun" et år er de også gode. Personligt synes jeg ikke de er den helt vilde delikatesse, de smager godt, men det gør andet godt fjerkræ også. Personligt vilde jeg ikke holde dem to år kun for slagt, men smag er jo heldigvis helt subjektiv
Rasmus
-
jeg har også perlehøns . og jo de smager godt . steger dem som vildt i gryde det er det jeg bedst kan lide . slagter mine når jeg synes de er ok . og det er inden et halvt år . der har de en pæn størrelse . ik store eller fede . men en god stor kylling . men det kan man jo gøre som man vil . de smager godt . men delikatesse synes jeg ik det er . alm spise . og det er det vi har dem for