Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Høns => Emne startet af: Finn Jensen efter 29 Oktober , 2011, 00:54
-
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/10/28/182608.htm
De kan såmænd godt tage kalkunproduktionen med også... Det er velkendt at der er samme problem der.
penicillinen gives i 1-2 dage, i stedet for de minimum 5 dage som det skal gives for at undgå resistente bakterier... så det her er en meget stor kilde til at få resistente bakterier som ikke kan bekæmpes med penicillin.
Hvorfor må disse dyrlægekontrollerede kyllinger sælges i Danmark?
-
/d
:'(
Vi som forbruger må lade være med at købe det billige og tjekke om det er ordentlige fødevarer.
Kan være vi skal spørge fødevarstyrelsen om hvorfor sådan noget må sælges. Kan være der skal indføres en medicin- giftafgift i stedet for fedtafgift? synes det er mere farligt med medicin og gifte rester i vores madvarer end "naturlig" fedt.
-
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2011/10/28/182608.htm
Hvorfor må disse dyrlægekontrollerede kyllinger sælges i Danmark?
Mon der er noget laboratorium der har undersøgt kyllingerne for medicinrester ?
De kan vel næppe nå at omsætte medicinen i de 35 allerhøjest , dage de lever.
I hvert fald må deres møj indeholde store mængder af rester, som brings ud i naturen, /d
Det er det samme med øko-æbler, her i Dk må vi ikke bruge svovl som middel mod svamp, og kan derfor ikke sælge æblerne som "fejlfrie". og forbrugerne bliver vant til at æbler ikke må have den mindste plet, for det har æbler fra de andre EU-lande ikke.
Men det er konkurrenceforvridende når der ikke gælder samme regler, og vi vil jo ikke nøjes med mindsteværdierne i DK,
igen er det forbrugerne der sidder med magten til at bestemme hvad der kan sælges.
-
finn meget kort svaret, vi er medlem af eu, derfor, /d
men havde nu kun regnet med at det var i polen det gik sådan for sig, men jo ikk sikkert de er så slemme