Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: morildvej320 efter 10 ſeptember , 2011, 17:08
-
her er som lovet opskriften på den bedste chokolade kage.
den serveres til vanille-is
man kan hvis man vil komme kirstebær/solbær/brombær i midten.
der bliver ca 20 stk ud af denne potion.
man kan se at de er færdige når hele toppen ser bagt ud.
mener jeg plejer at give dem mellem 10 og 12 min.
-
Hvis man lige giver filen et .doc efter den er hentet, så bliver den lidt nemmere at åbne :)
Nuj jeg glæder mig til få lavet den og ikke mindst spist den! :D
-
Er der nogen der kan forklare hvorfor man tit skal bruge usaltet smør til kageopskrifter? Jeg plejer bare at bruge alm. smør, og det fungerer da fint.
-
tror det er fordi at de ikke vil have salt i dejen, men brug du bare alm smør, har selv lavet den med margarine, og det fungere også fint /o
-
Mener nu tit at et meget lille nip salt er godt til chokoladekage. Har også hørt adskillige kokke udtale at der skal lidt salt i chokoladedesserter og kager for at fremhæve smagen.
Margarine kommer ikke inden for dørtærsklen her i huset. ;) Synes det er et forfærdeligt produkt. Men det er da billigt, og det er vist det eneste positive jeg kan sige om det.
-
Jeg bager også jævnligt nogle småkager efter en Claus Meier opskrift. Der indgår også usaltet smør - hvorefter næste punkt i opskriften er lidt salt! Det har jeg heller aldrig helt fattet!