Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: lisbethpilkjær efter 19 Juni , 2011, 19:37
-
Vi har pladsproblemer og har prøvet at sælge vores ene kok med et par damer, men ingen vil have ham.
Så tænker vi at aflive ham. Da vi jo her i huset ikke kan spise vores egne fjerkræ ville vi så forære ham til naboen.
MEN han er fra sidste sommer, er han så for sej at spise?
-
Vi har spist et par haner fra sidste år og de var ikke seje de var lige tilpas.
-
Hvordan behandlede i dem efter slagt? Lod i dem ligge og modne ? Hvor lang tid skal man regne med i stegetid/kogetid?
-
Bare sig de skal koge ham i 5-6 timer i en dejlig suppe, så skal han nok blive mør ;)
-
Hane i rødvin er da en dejlig traditionel ret, og spiritussen mørner kødet. Han skal simre så længe at kødet falder fra benene.
-
hoved og overfrakke af. Motor og geakasse ud og gemmes. Stil hansen i køleskab et par dage. Brun hanen i en gryde sammen med bacon og div grønsager, hæld en flaske vin over(spæd evt med bouillion til det netop dækker) Lad simre ved svag varme 1-2 timer. jævn væden og spis med nye kartofler til..MUMS *o
-
hoved og overfrakke af. Motor og geakasse ud og gemmes. Stil hansen i køleskab et par dage. Brun hanen i en gryde sammen med bacon og div grønsager, hæld en flaske vin over(spæd evt med bouillion til det netop dækker) Lad simre ved svag varme 1-2 timer. jævn væden og spis med nye kartofler til..MUMS *o
thi hi hi- lyder som "håndværker tilbud"
velbekomme