Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Jesper Arnecke efter 05 Juni , 2011, 12:25
-
Meget skummelt, men ret sejt.. Artikel er på engelsk..
Nogen der vil prøve?
http://en.wikipedia.org/wiki/Century_egg
-
Addddddddddd, og så er det jeg spørger HVORFOR ???
-
Konservering og god markedsføring :)
Jeg kan lige se det for mig:
“撒旦發誓它爛透了,它會拋出我了!“
“不,等等..這該死的美味吧!“
“沒事吧?“
"Fy for satan det stinker, det smider jeg ud!"
"Nej vent.. Det er sgu da en delikatesse det der!"
"Okay?"
-
Jeg har jo altid sagt at æg er mere holdbare en FVST siger /o
Men hvem i H fandt på at putte det i munden først, uden at vente at falde død om.
Det må være der man kom på den ide, at have en tjerner som mundskænk
-
<R /3
-
Hmm klamt men typisk asien.
Lige så klamt er mug-oste der får man også ammoniak det er så europæisk.
Det samme med frugt som knapt får lov at rådne men man holder det i en gæringsproces sä har vi vin,wiskey eller bare sprit bruger man div. Korn tja så har vi øl.
Altsammen noget der har ligget for længe og opdaget tilfældigt
Så vi er ikke så forskellige end da eller hvad?
-
Dansk Oversættelse
http://da.wikipedia.org/wiki/Tusind%C3%A5rs%C3%A6g
-
Synes på ingen måde den danske udgave sagde nok :)
Kunne selvfølgeligt gå i gang med at oversætte ....
-
Meget skummelt, men ret sejt.. Artikel er på engelsk..
Nogen der vil prøve?
http://en.wikipedia.org/wiki/Century_egg
Er vokset op med Pidan, og spiser det gerne, de gange jeg er så heldig at kunne opdrive det i asiatiske butikker. Smagen er vanskelig at beskrive, men en lageret ost er vist det der kommer det nærmest (dog uden lugten).
I øvrigt fandt jeg det ubeskriveligt klarmt, at man kunne finde på at spise koaguleret/gammelt mælk (ost) og "hai mien bao" = sort brød (rugbrød) første gang jeg
kom til Danmark ....så hvert land, sin madkultur.
Idag spiser jeg meget gerne en ekstra, ekstra lageret ost (rugbrødet må I dog gerne beholde). Men mon ikke jeg kunne lokkes til at tage både 1000 års æg, saltede æg og theæg med til næste Forumsdag, hvis nogen tør prøve? ;-)