Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Pernille go efter 29 Maj , 2011, 14:53
-
Kan man spise silker og deres æg?
-
Ja, da, æggene er ligesom alle andre æg. Nogen bryder sig ikke om silkernes skind, fordi det er blåt (smølfe-hud), men så kan man evt. flå dem eller bruge dem i gryderetter med rødvin.
-
Nu går jeg ud fra at det er silke høns vi snakker om så, Ja det kan man, silke æg er ganske som alle andre æg og silken kan også spises men den er meget mørk og nærmest blå i skinnet og nogen bryder sig ikke om den farve aftensmad men smagen er ganske fin.
-
Hos os spiser man ikke silke - vi spiser smølfesteg, og det er meget populært :D
-
tak for alle svarene. Så vil jeg da prøve det. Synes nemlig det er synd at avle høns hvis man ikke kan udnytte det man får og kan ikke have for mange haner så de skal jo slagtes og det er jo ikke optimalt at slagte høns og så begrave dem.
-
alt kan jo spises /o i nigle lande spiser de kæmpe tissemyre ;D
-
Vi har spist et par silkehaner, men de var gennemgående blå i kødet og skelettet var nærmest helt sort nogle steder. Jeg kom også noget andet kyllingekød ved og man kunne ikke smage forskel hvis man lukkede øjnene.
Se hvordan det så ud her: http://candselv.blogspot.com/2010/12/silkehns-aka-smlfesteg.html (http://candselv.blogspot.com/2010/12/silkehns-aka-smlfesteg.html)