Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Loppe efter 21 Marts , 2011, 14:39
-
Jeg har nu lagt min 4 kg gås fuldstappet med brystet nedad, det har ligget i 2 1/2 t, var det sådan at man skulde vende den med brystet opad den sidste tid under stegningen...Jeg har mine forældre på beøg og det skulde helst blive PERFEKT denne gang!!!
-
Jeg ville da ligge det med brystet opad under hele stegningen og så ellers laaangtidsstege den ved måske 125 grader i 4-6 timer. Til sidst kan man altid lige give den 10 min med grill eller stærk varme hvis man synes den er for lys.
-
Vend nu!!!
-
Vend den nu og lad den få en times tid mere, eller til lårene slipper. Ikke for høj varme og så giv den en gang med grillen under opsyn hvis du synes skindet skal være mere sprødt.
God appetit, det lyder som dejlig mad.
VH Gunni.
-
Hej Yngvild.
Hvis det går galt, kan du altid dele den mellem hundene og hønsene ;D
-
Ja ikke sant John ;)
MEN jeg har blevet en erfaring rigere....min kære mand havde fået nøje opskrift på hvordan den skulde stappes og læges i ovnen fra start , da jeg var på arbejde...
Resultatet : Han tog ikke ud indmaden...men stuffet det han fik plads til med æbler og pærer, dvs det var ikke plads til så meget fyld da hele indmaden var der...
MEN, Halsen der var kogt sammen med æbler og pærer...det smagte såååååååååå utrolig godt....det skal jeg og gøre næste gang /o /o
Det var ordentlig mums
-
Og det var resten af gåsen forhåbentligt også ;D ;D
VH Gunni.
-
Og det var resten af gåsen forhåbentligt også ;D ;D
VH Gunni.
Det var den Gunni, eneste negative var at skinnet ikke blev sprødt...... ;)