Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: hanegalgak efter 29 December , 2010, 17:16
-
Ja , jeg ved det godt , lidt af et luksus problem , jeg melder ind med her ....
Nu har jeg gået og hylet over de kræ ikke gider forsyne os med lidt æg , så de har fået ekstra lys , frisk vand oftere også selvom det ikke er frosset , sidst men ikke mindst 2 mål hvidløgspulver 3 gange om ugen = vupti , først 1 æg om dagen , så 2 æg om dagen og nu pludselig 4 om dagen juhu juhu juhu ...
Men altså , nu er problemet de er frosne når jeg henter dem :( Vi har derfor besluttet at bage os ud af de frosne æg , men har i nogle opskrifter hvori der indgår mange æg - og ikke bare ved at doble opskriften op !!!
På forhånd de bageligste hilsner
hanegalgak
-
æggekage og pandekager 8)
-
Uh, så skal du næsten bage verdens bedste brownies....mååååms, den er lækker!!! *y
http://grydeskeen.dk/brownies/bagv%C3%A6rk/
-
Mangeægskage ::) 8 stk pr kage http://www.familienkirkegaard.dk/html/til_opskrifter/kaffebord/mangekage.html
-
du bruger 5 æg til alm. str. sukkerbrødsbunde, som er super til lagkagebunde - og de kan fryses og gemmes til senere :)
-
Brioche!!! Boller/brød med masser af smør og masser af æg. Mums, de bedste brød og boller jeg endnu har smagt ;D. Jeg lærte herligheden at kende af vores franske konditor, der hvor jeg stod i lære, og personalet nåede altid at gufle halvdelen af det hele, inden briocherne blev sat til salg ::).
Her, en tilfældig opskrift på brioche jeg lige slog op på nettet:
http://www.omelet.dk/Brioche.756.0.html
-
Det må jeg prøve, en dag jeg har for mange æg, Tanja...jeg plejer altid at skifte smør og mælk ud med vegetabilske alternativer (Coops Fri margarine og rismælk fra Naturli'), og ingen kan smage forskel i de alm. bageværk :)
Skal nok melde tilbage hvordan det blev :)
-
Brioche!!! Boller/brød med masser af smør og masser af æg. Mums, de bedste brød og boller jeg endnu har smagt ;D. Jeg lærte herligheden at kende af vores franske konditor, der hvor jeg stod i lære, og personalet nåede altid at gufle halvdelen af det hele, inden briocherne blev sat til salg ::).
Her, en tilfældig opskrift på brioche jeg lige slog op på nettet:
http://www.omelet.dk/Brioche.756.0.html
Tak for den gode ide ;D Jeg er nemlig også ved at drukne i æg...
Fandt en variant med 9 æg her: http://www.danaeg.dk/sitecore/content/Sites/Egg/Danaeg%20AS/Opskrifter/Gourmetmad/BRIOCHE.aspx (http://www.danaeg.dk/sitecore/content/Sites/Egg/Danaeg%20AS/Opskrifter/Gourmetmad/BRIOCHE.aspx)
Den må simpelthen bare prøves /o
-
I Frankrig serverer man bl.a. brioche til foie gras, men da jeg ikke bryder mig særligt om fed gåselever, så nupper jeg bare briocherne som de er. De er jo så mættet med smør at man ikke (nødvendigvis *e) behøver at komme smør på bagefter.