Dansk Fjerkræ Forum
		Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Loppe efter 21 December , 2010, 09:43
		
			
			- 
				Jeg har kigget og kigget, og nu må jeg bare spørge, hvor er tråden hvor Marianne beskrev gåsesteg og fyld???
			
 
			
			- 
				http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=7203.msg68687#msg68687 (http://fjerkrae.dk/prod/index.php?topic=7203.msg68687#msg68687)
			
 
			
			- 
				Ja det var den, men det var noget hun og skrev her at man og kunde fylde i kartofler...
			
 
			
			- 
				Yngvild, det vigtige er , at gåsen er fyldt, for så bliver den ikke tør, hvis du ikke gider alle de æbler og svesker kan du erstatte nogle af dem med kartofler i tern. Du skal også blande salt og peber i dit fyld.
Mmmm jeg glæder mig allerede til årets julegås (savle)  ;)
			 
			
			- 
				Hmm og mig som troede at overskriften var noget med fyld til dyner...
			
 
			
			- 
				
Hmm og mig som troede at overskriften var noget med fyld til dyner...
Hehe, fryser du Finn?  ;D