Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Loppe efter 10 December , 2010, 09:19

Titel: Fasan fra Skotland
Indlæg af: Loppe efter 10 December , 2010, 09:19
Lidl har haft tilbud på fasan fra Skotland denne uge, jeg glædet mig vildt til at prøve, da jeg åbnet den så opdaget jeg at der var lort der endetarmen havde været....der var altså også en masser af små tynde ben...Men kødet smagte ok, men blev ikke vildt begeistret...

Er der andre med erfaring om hvordan man skal tilberede for at få det til at smage bedst mulig?
Titel: Sv: Fasan fra Skotland
Indlæg af: John Mejland efter 10 December , 2010, 09:26
Yngvild, det har garanteret været størknet blod, men er det for øvrigt ikke på de kanter de spiser fåremave og andre lækkerier. :o
Titel: Sv: Fasan fra Skotland
Indlæg af: Julie R efter 10 December , 2010, 09:26
Vi spiser meget fasan, men bruger for det meste kun brysterne. Det er som kyllingefilet, bliver du hurtigere tørt. Så vi steger dem tid med bacon om.
Vi laver også marineret fasan i wok.

Men ellers kan du prøve her http://www.jagtfasan.dk/opskrifter.htm

Hvis du havde boet tættere på mig, kunne du havde købt friske danske fasaner, har af og til en hel del.