Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: madsen efter 16 Oktober , 2010, 11:44
-
Jeg har lige slagtet en Moskus andrik.
Slagtet vægt 2900g Det er vel ok?
Er det nødvendig at fryse den, inden brug?
Kan frysning måske påvirke kødets mørhed?
-
Hvis du ikke skal bruge den de første seks dage så er du jo nødt til at fryse den. Ellers har den kun godt af at modne i køleskab 4-5 dage. Det mørner den meget. Jeg vil klart foretrække ufrosset kød. Dybfrysning er kun en nødløsning fordi man jo ikke kan gå ud og slagte når man står og skal bruge noget middagsmad. Det kunne man i "gamle dage"......
-
Så det bedste efter endt slagtning, vil være at mørne i køleskab 4 - 5 dage og så fryse ned??
Jesper
-
Det kan man vel. Her plejer vi at gøre det modsatte: fryse ned lige efter slagtning eller dagen efter. Og så tage det frosne dyr op i god tid, altså 4-5 dage før det skal steges.