Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Hyggesnak => Emne startet af: Lene Lestat efter 14 August , 2010, 09:00
-
Kun for sjov.
Egne æg er bedst, helt klart, personligt kan jeg selv godt lide de brunlige.
-
Jeg synes nu de hvide er flottes ( ;) mine lægger lyse til hvide æg - må være derfor ;D)
-
Ej den kan jeg ikke svare på mangler en multiple choise mulighed :D
-
Hvide æg er en fødevare, brunlige æg er OK, helst så mørke som muligt. Men der er en stor æstetisk fornøjelse ved at pille skallen af et turkisfarvet æg. Dem, der mener andet, har bare ikke prøvet det endnu ;). Araucana-nørd? Nemlig! *p
-
Du er i den grad en araucananørd... jeg manglede også det at kunne svare både de turkise og de meget mørke æg :)
-
Lige det svar manglede jeg også haha /o
-
Svarede turkise da det virkelig ER en æstetisk fornøjelse og glæde at lade disse æg lyse op under madlavningen.
Men jeg glæder mig helt vildt til de første mørkemørkebrune æg kan samles ind fra redekasserne.
Og så er der nuttethedsfaktoren i bittesmå hvide hværghønseæg.
-
En kurv med mørebrune æg sammen med lidt lysere brune og creme er da et skønt skue, men skønnest er når der i blandt ligger de smukke turkis araucaner æg, der kommer de virkelig til ders ret.
VH Gunni.
-
skal vi ikke tage den frem? Det er jo på mode med meget mørke og tyrkis farvet æg...
jeg kan bedst lig de brunlige men aldrig så mørke æg som fra maran /o
-
kan ikke stemme for mener dem alle :)
de er her hjemme lige ønsket om de skal spises morgen middag eller til aftensmad
men inden for hver sin
race vil jeg da gå efter mest/bedst mulig den farve
racen skal have
-
Såen lige for at komme tilbage til de herlige moskus ænder- så snakker vi ganske alm. broget eller hvide - dem hverken til udstilling eller fint avl- blot til at være nyttige i haven og få et kuld årligt :-)
de kommer til at gå frit og der er jo den risiko for ræven - men den tager vi - de kan nu også risikere at få en golfbold i hovedet da vi bor lige op til ;D
-
Hvad med "fregnede" kalkunæg *p
De er bare lækre.