Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Problemer og sygdomme => Emne startet af: fru.klein efter 11 August , 2010, 10:47
-
hej Vi har 5 Isawarren, som faktisk lægger ok med æg, men mange af dem er grynede, når man spiser dem som blødkogte. Altså hviden skiller lidt lige som frisk mozarella, og det er ikke særlig lækkert? Er det hønsne eller maden? nogle bud?
-
Da vores første isaer begyndte at lægge æg, var det præcis det samme. Det rettede sig efter et stykke tid. Og så lærte jeg at æg faktisk godt kan være for friske. De skal helst have et døgns hvile, så er de bedre at koge, både til blødkogte og hårdkogte...
Pt. tror jeg ikke vi har problemet, selvom vi spiser de friske, så det har nok også noget med hønens alder at gøre...
-
tja alderen er der jo ikke så meget at gøre ved.. så vi venter ;o)
-
Jeg synes også vores ind i mellem kan være lidt grynet i hviden, hvis vi bruger dem "for friske".
-
heheh ja tænk en gang at man kan klage over FOR friske æg. Gad vide om de nogensinde har prøvet det i brugesen ;o)