Dansk Fjerkræ Forum

Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: Finn Jensen efter 15 November , 2009, 13:50

Titel: En anderledes anderet...
Indlæg af: Finn Jensen efter 15 November , 2009, 13:50
ANDerledes..

confit de canard)
http://grydeskeen.dk/confit-de-canard/menu/forret/
Titel: Sv: En anderledes anderet...
Indlæg af: Lene Kongstad efter 15 November , 2009, 13:54
Mums !
Det må vist afprøves.
Titel: Sv: En anderledes anderet...
Indlæg af: Marianne Vedel efter 15 November , 2009, 14:02
Ja, confit de canard er mums /o
Noget andet, der også er lækkert, er Cassoulet med gås; læs f.eks. her:
http://www.information.dk/146373
Titel: Sv: En anderledes anderet...
Indlæg af: Susanne efter 15 November , 2009, 19:21
Mmmmmm - har lige nærlæst opskriften på Confit de canard.  Jeg kan næsten dufte tiimian'en og smage det møre kød.

Vi har flere gange købt retten på dåse i Frankrig - jeg har aldrig prøvet at lave det selv.

Link'et er nu "bogmærket" - og jeg kan mærke, at opskriften er afprøvet inden længe!
Titel: Sv: En anderledes anderet...
Indlæg af: Susanne Ebbe efter 15 November , 2009, 19:28
Lækkert!

Prøv også at se (gense) programmerne fra DR med Price brødrende. De har et program med netop disse retter.
(kan ses på DR's net-tv)