Nu kunne jeg godt tænke mig at høre "de gamle rotter" ang æg.
Vi udvidede hønsegården til 50-55 m2 og købte 7 nye høns til de gamle 3 så bestanden er nu på 10 stk og det går lystigt, de 3 gamle har vist hvem der har fjerene på, og vi får da også 7-8 æg om dagen....MEN...nu kommer spørgsmålet.
Jeg er ikke tilfreds med æggene, de smager fint, men blommen er kun fesengul.
de får æglægningsfodder hvor jeg har tilsat lidt knækket majs og så alle de gode rester fra køkkenet+ afklip fra græsplænen.
tager man et friskt æg Vi har jo ikke andet) og hårdkåger, så er hviden ikke glat -blank og sammenhængende men ligesom grynnert, kommer man et pillet æg op i en skål og lader vandet løbe ned over det, bliver det helt plummeret af æggeviden der går af i små stykker.
Er der ikke en af jer eller flere der har et bud på hvad der er gålt, det kan ikke passe at det er et enestående fænomen.
hej
Benny