Dansk Fjerkræ Forum
Hønsegården => Opskrifter => Emne startet af: alex1981 efter 25 Maj , 2013, 14:06
-
Så har vi taget vores sidste kæmpe hane op på 7 kg.
vik købt 5 meter svinetarm.
hvad vil i forslå som kryderier vi skal blande ind i pulsen??
-
Jeg ville lave det som medister, men altså med kyllingekød i stedet for svinekød.
-
Måske med middelhavskrydderier i stedet for de traditionelle medisterkrydderier (jeg tænker fx oregano, salvie, timian, merian, rosmarin osv.).
-
Min personlige pølsemager (ægtemanden) tilsætter gerne enten middelhavskrydderier i form af krydderurter (som Tanja foreslår) eller røget paprika og løg. Da han også har egen røgeovn, kommer der af og til også lidt røget kyllingekød i pølsefarsen. Lækkert, men den røgede paprika kan sagtens gå an. I øvrigt har han med stor succes tilsat vintersquash eller Hokkaido og hakket det med. Dette i stedet for fedt. Det giver saftige pølser. Kogte kartofler er også en mulighed for at binde farsen sammen. Til gengæld kommer der hverken fedt eller mel i. I øvrigt bruger vi de fleste af vores gamle høns til suppe: Skræller mest muligt kød af dyret, koger suppe på skroget tilsat hjemmeavlede urter - og hakker kødet og rører det til kødboller. Mums! så har det dyr ikke levet forgæves ;-).
-
tak for svarene. det er stadig en ung hane. med super kød på. men vi få det aldrig spist når vi lave så en stor hane hel, derfor prøve vi det nu.
har fået nogen ideer efter jeres svar. så når hvalpene sove igen skal festen startes.
-
tak for svarene. det er stadig en ung hane. med super kød på. men vi få det aldrig spist når vi lave så en stor hane hel, derfor prøve vi det nu.
har fået nogen ideer efter jeres svar. så når hvalpene sove igen skal festen startes.
Husk at fortæl os om resultatet :).